Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2015, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUVE POTVRDIO: Lihtštajneru operisano srce!

Fudbaler Juventusa Štefan Lihtštajner uspešno je operisan zbog problema s disanjem, objavio je prvak Italije na svom sajtu.

Švajcarski defanzivac požalio se na probleme na utakmici 5. kola Serije A protiv Frozinonea (1:1), a pres služba Juventusa navodi da su prouzrokovani benignom srčanom aritmijom.
- Tokom prošlonedeljnog meča protiv Frozinonea Stefan Lihštajner je otežano disanje, a nakon detaljnih pregleda, lekari su odlučili da ga operišu. Period oporavka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trajaće 30 dana – potvrđeno je iz torinskog kluba.
Lihštajner će propustiti dvomeč sa Borusijom Menhengladbahom u Ligi šampiona, kao i veliki derbi Italije protiv Intera za dve nedelje.
The post JUVE POTVRDIO: Lihtštajneru operisano srce! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Foresta Gampa" zaustavilo srce, danas operisan!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2015

Fudbaler Juventusa operisan i biće odsutan neko vreme...Desni bek 'Stare dame' neće biti na raspolaganju treneru Alegriju, jer ga očekuje oporavak od operacije srca...Nakon što mu je pozlilo  pre 10 dana na meču protiv Frosinonea, otkriveno je da ima srčane probleme i več danas je operisan...Prema...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.