Izvor: HotSport.rs, 03.Apr.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUBILARNA 20. POBEDA: CSKA gazi, Teodosić predvodi ‘Armejce’ i bez De Koloa (FOTO)

Moskovljani su ubacili 100 poena u 20. trijumfu VTB lige.
Estonski Kalev je na svojoj koži osetio impresivnost aktuelnog šampiona Evrope koji je slavio sa 100:68.
Dimitris Itudis je iskoristio priliku da da minute svim igračima, koji su odgovorili poenima, a među njima su najbolji bili Nikita Kurbanov, Semen Antonov i Kori Higins sa 13 poena, dok je Miloš Teodosić postigao 11.
Kapiten srpske reprezentacija Miloš Teodosić je proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na parketu solidnih 18 minuta, za to vreme je četiri puta proigravao saigrače.
Tokom prvog kvartala je stekao dosta dobru prednost domaći tim, nakon toga je vodstvo u kontinuitetu raslo, pogotovo tokom treće deonice, kada je CSKA potvrdio pobedu.
CSKA defeat Kalev 100:68 on Nikita Kurbanov’s 13 points & 6 rebounds pic.twitter.com/OZBeq7exVg
— VTB United League (@VTBUL) April 3, 2017

The post JUBILARNA 20. POBEDA: CSKA gazi, Teodosić predvodi ‘Armejce’ i bez De Koloa (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VTB: CSKA silovit, Teodosić 11 poena

Izvor: B92, 03.Apr.2017

Moskovski CSKA deklasirao je estonski Kalev u 22. kolu VTB lige – 100:68...Ekipa Dimitrisa Itudisa zabeležila je 20. trijumf u regionalnom takmičenju i ima dva trijumfa više od Zenita iz Sankt Peterburga, ali uz susret više...Nikita Kurbanov, Kori Higins i Semen Antonov ubacili su po 13 poena za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.