Iznenađenje ili ne? Evo ko je najbolji igrač sveta za 2019. godinu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje ili ne? Evo ko je najbolji igrač sveta za 2019. godinu! (foto)

Očekivao se možda drugačiji ishod.

FIFA je dodelila nagradu za najboljeg igrača sveta za 2019. godinu.

U izboru su bili Lionel Mesi (Barselona), Virdžil van Dajk (Liverpul) i Kristijano Ronaldo (Juventus), a nagrada je pripala zvezdi katalonskog kluba.

Lionel Mesi je tako po prvi put u karijeri dobio FIFA "The Best" nagradu, koja se dodeljuje od 2016. godine.

U sezoni za nama Mesi je ubeležio 36 golova i 13 asitencija u Primeri, 12 golova i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri asistencije u Ligi šampiona, dok je za reprezentaciju Argentine u teućoj godini upisao po gol i asistenciju.

Očekivalo se da bi nagrada mogla da pripadne Virdžilu van Dajku, koji je dobio nagradu Uefe za najboljeg igrača u Evropi, ali je ipak ona pripala Leu Mesiju.

Congratulations, #LeoMessi

Winner of #TheBest FIFA Men's Player 2019 🏆#TheBest | #FIFAFootballAwards pic.twitter.com/MKh2wV5T1M

— #TheBest 🏆 (@FIFAcom) September 23, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA ŠOKIRALA SVET: Lionel Mesi proglašen za najboljeg fudbalera u 2019. godini (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Sep.2019

Fudbaler Barselone i reprezentativac Argentine Lionel Mesi proglašen je najboljim fudbalerom sveta za 2019. godinu, a nagrada mu je uručena na svečanoj ceremoniji u milanskoj "Skali".

Nastavak na Kurir...

Mesi najbolji fudbaler sveta u prethodnoj sezoni

Izvor: Beta, 23.Sep.2019

Fudbaler Barselone Lionel Mesi proglašen je danas za najboljeg igrača sveta u prethodnoj godini u izboru Svetske fudbalske federacije (Fifa).On je na ceremoniji u Milanu pobedio u konkurenciji Kristijana Ronalda i Virdžila van Dajka.Njemu je ovo šesta nagrada za najboljeg igrača sveta, pa se tako...

Nastavak na Beta...

FIFA nagrada: Srbija glasala za pobednika, Ronaldo ni poen Mesiju

Izvor: B92, 24.Sep.2019, 09:03

Ljubiša Tumbaković i Aleksandar Kolarov, selektor i kapiten selekcije Srbije, učestvovali su u izboru najboljeg fudbalera na svetu koju organizuje FIFA...Njih dvojica, kao predstavnici Srbije, po maksimalnih pet poena dali su Lionelu Mesiju, koji je poneo titulu najboljeg igrača na planeti u protekloj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.