Ivanović: Remi sa Mariborom upozorenje pred Liverpul

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Remi sa Mariborom upozorenje pred Liverpul

Desni bek Čelsija Branislav Ivanović smatra da "plavci" moraju da prikažu mnogo bolju igru u duelu sa Liverpulom (subota, 13.45) u odnosu na meč sa Mariborom u Ligi šampiona (1:1).

- Znamo kako treba da igramo sa Liverpulom da bismo osvojili bodove. Ako budemo igrali kao protiv Maribora, jasno je se to neće dogoditi. Remi sa Mariborom bio je upozorenje za nas i to je dobro.

Trebalo je da osiguramo prolaz dalje, ali moramo da se okrenemo sledećoj utakmici- kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je Ivanović i nastavio:

- Imamo dva dana da se oporavimo. Mi smo profesionalci i neophodno je da uradimo mnogo stvari da bismo spremni dočekali meč sa Liverpulom, koji je jedna od najvažnijih utakmica za nas.  Za nju je neophodno da pronađemo dodatnu motivaciju koja nema nikakve veze sa umorom ili kondicijom - podvukao je Ivanović, a prenose britanski mediji.

(Foto: Beta/AP/Jon Super, Tekst: Nemanja Banović)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.