Italijanski fudbaleri posetili Kasana u bolnici

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski fudbaleri posetili Kasana u bolnici

Nekoliko poznatih italijanskih fudbalera posetilo je danas napadača Milana Antonija Kasana u bolnici, gde se oporavlja od, za sada, nepoznate bolesti, opisane u nekim nepotvrđenim izveštajima kao mogući moždani udar.

Kasana su posetili povređeni saigrači Alešandre Pato i Luka Antonini, koji nisu otputovali sa timom u Belorusiju na utakmicu Lige šampiona sa BATE Borisovim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zatim njegov bivši saigrač iz Sampdorije, sada prvotimac Intera Đampaolo Pacini, i doskorašnji defanzivac Intera Marko Materaci.
Kasano je izgledao bolje nego što sam očekivao – rekao je Pacini.
Pred utakmicu sa BATE Borisovim izvršni direktor Milana Adrijano Galijani potvrdio je da će klub u sredu dati zvaničnu izjavu povodom zdravstvenog stanja obolelog igrača.
Situacija se dobro razvija, tako da smo umereni optimisti. U svakom slučaju, daćemo izjavu zajedno sa poliklinikom u Milanu, kojoj zahvaljujemo na svemu što je uradila. Ja nisam lekar, ali mogu da kažem Kasanovim brojnim fanovima da je on u redu i da je potrebno da budu strpljivi – rekao je Galijani.
Kasano je prebačen na neurološko odeljenje milanske poliklinike, gde je podvrgnut ispitivanjima mozga i srca. Fudbaler je imao zdravstvene probleme prilikom povratka ekipe avionskim letom u subotu uveče iz Rima, gde je Milan u prvenstvenoj utakmici pobedio domaću Romu sa 3:2.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.