Izvor: Sportal.rs, 13.Mar.2024, 15:09

Istorijska promena: Ovo je novi način žreba za Ligu šampiona, više nema izvlačenja kuglica iz "šešira"

UEFA je uporedo sa promenom sistema takmičenja u Ligi šampiona od sezone 2024/25. promenila i način žreba za elitno evropsko takmičenje. I to drastično: više neće biti izvlačenja kuglica iz “šešira”, kako smo to decenijama unazad navikli, već će najveći deo žreba obaviti - kompjuter.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

REVOLUCIJA U LIGI ŠAMPIONA: UEFA zvanično ukinula žreb i uvela potpuno novi model!

Izvor: HotSport.rs, 13.Mar.2024

Neće biti više klasičnog načina izvlačenja protivnika UEFA je najavila revolucionarne promene u formatu Lige šampiona, koje će u potpunosti transformisati način na koji se žrebaju protivnici i odigravaju mečevi. Od sezone 2024/25, tradicionalno izvlačenje kuglica će biti zamenjeno kompjuterizovanim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.