Istorijska pobeda Jedinstva

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 23:42

Istorijska pobeda Jedinstva

Odbojkašice Jedinstva zabeležile su prvu pobedu u Ligi šampiona, pošto su u Rumi savladale francuski Volej Miluz Alzas sa 3:2 (21:25, 25:20, 21:25, 25:18, 15:4)

Posle dva uvodna poraza u Grupi A Lige šampiona, Jedinstvo je stiglo do prve pobede i sada je treće na tabeli sa dva boda.

Odbojkašice Jedinstva će u četvrtom kolu gostovati šampionu Evrope Vakifbanku. Taj meč je na programu 6. decembra u Istanbulu.

Po propozicijama CEV-a, pobednici svih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pet grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale Lige šampiona.

Drugoplasirane ekipe i najbolja trećeplasirana ekipa plasiraće se u plej-of za plasman u četvrtfinale, dok će preostale četiri trećeplasirane ekipe takmičenje nastaviti u četvrtfinalu Kupa CEV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.