Inter spreman za januar - novac je tu, spisak želja se sveo na dva imena!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter spreman za januar - novac je tu, spisak želja se sveo na dva imena!

Spaleti bi mogao da dobije pojačanje u odbrani i veznom redu.

"Neroazuri" su u odličnom tempu otišli na internacionalnu pauzu - četiri uzastopne pobede u Seriji A i maksimalan učinak iz dve odigrane utakmice Lige šampiona daje nadu Interu da će imati uspešnu sezonu.

Da bi ostali konkurentni potrebna su im pojačanja u januarskom roku – imena u beležnicama tima sa Đuzepe Meace su Ektor Erera iz Porta i Joakim Andersen iz Sampdorije.

Meksikanac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Porta je davnašnja želja i postoji velika šansa za realizaciju ovog transfera sa obzirom da Ereri narednog leta ističe ugovor sa timom sa Dragaa, tako da je januar poslednja prilika da Portugalci zarade nešto.

Danac Andersen odlično igra za Đenovljane ove sezone na poziciji štopera, njegov tim je primio samo četiri gola u Seriji A što ga čini neizostavnim delom trenutno najbolje odbrane u Italiji.

Čelnici Intera u njemu vide "novog Škrinjara", a opšte je poznato da su uvek dobro prolazili u transferima sa klubovima iz Đenove.

Primeri su Tijago Mota, Dijego Milito, najnoviji je gorepomenuti Škrinijar...

Sportski direckor Neroazura Pjetro Auzilio će svakako imati pune ruke posle ove zime kako bi tim nastavio sa odličnim partijama u nastavku sezone.



PIŠE: Stefan Matić

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.