Inter jedva izvukao živu glavu u Bergamu, Liga šampiona na Meaci pod velikom znakom pitanja!

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter jedva izvukao živu glavu u Bergamu, Liga šampiona na "Meaci" pod velikom znakom pitanja!

Fudbaleri Intera uspeli su da osvoje bod na neugodnom gostovanju u okviru 32. kola.

Atalanta je ugostila Inter, a susret je okončan najnepopularnijim rezultatom 0:0, ponajviše zahvaljujući bravurama Samira Handanoviča u prvom poluvremenu.

Igrao se peti minuta, kada je Atalanta prvi put pripretila, u šansi se našao kapiten Papu Gomez, ali je njegov udarac otišao tik pored leve stative gola gostiju.

U 19. minutu, nova šansa za domaćina, Musa Berou >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se našao u prilici, bio je u situaciji jedan na jedan sa slovenačkim čuvarom mreže, ali je na sreću Intera iskusni Handanovič na kraju izašao kao pobednik, fantastično je bivši golman Udinezea reagovao.

Samo pet minuta kasnije, nova pravura golmana Intera, Frojler se našao u prilici nakon dobrog prodora, ali nije mogao dalje od raspoloženog Handanoviča.

Nekih 10ak minuta kasnije, u novoj šansi našao se Berou, ali i ovoga puta Handanovič ne dozvoljava domaćinu da dođe do gola.

Pred kraj prvog dela igre, prva prava prilika za "Neroazure", Perišić je primio jedan pas u kaznenom prostoru rivala, šutirao je oštro, ali pored gola.

Bez golova se otišlo na odmor, a u nastavku je tempo igre opao.

Inter je bio bolji rival u nastavku, ali nije uspeo da stvori ozbiljniju šansu pred protivničkom golom, pa su mreže mirovale i nakon drugih 45 minuta.

Ovaj remi nikome nije doneo ništa dobro, Inter je peti sa istim brojem bodova kao i Lacio i Roma, ali ima utakmicu više od ekipa iz prestonice. Što se tiče Atalante, sada imaju tri boda manje od šestoplasiranog Milana, ali i utakmicu više od "Rosonera", te su se udaljili od plasmana u Ligu Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.