Ima vremena za odlazak u NBA ligu

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima vremena za odlazak u NBA ligu

Mislim da sam napravio dobar izbor što sam odlučio da nastavim karijeru u redovima šampiona Španije, Kaha Laboralu. Bila je to jednostavno ponuda koje se ne odbija, dobio sam šansu da igram u najboljoj evropskoj ligi i, u klubu u kojem ću imati sve uslove zai napredak u karijeri.

Potpisao sam ugovor na pet godina, ali postoji opcija da posle dve sezone odem u NBA ligu. Sada nisam želeo da žurim u Ameriku, pa zbog toga nisam otišao u Minesotu. Potrebne su jake utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u španskom prvenstvu i Evroligi, a videćemo da li ću kasnije nastaviti karijeru u NLB ligi mada , naravno, imam cilj da odem tamo.

U novom klubu će me treniriti Duško Ivanović, stručnjak koji je poznat po žestokom radu, što će mi svakako koristiti da daljem napredujem. Veliku zahvalnost za ovo što sam do sada postigao dugujem Crvenoj zvezdi i treneru Svetislavu Pešiću koji me je otkrio i pružio mi podršku, kasnijem šefu stručnog štaba Aleksandru Trifunoviću I, naravno, selektoru Dušanu Ivkoviću.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   NBA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hrvat ostao u istom klubu

Izvor: S media, 04.Avg.2010

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, Ivan Klasnić, nastaviće karijeru tamo gde je nastupao i prošle sezone...Dva dana posle sporazumnog raskida ugovora sa Nantom, Klasnić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Boltonom, u kojem je prošle sezone nastupao kao pozajmljen igrač...Hrvat je tokom boravka...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.