Ibrahimović postaje trener i preuzima – Milan!

Izvor: B92, 11.Dec.2023, 10:39

Ibrahimović postaje trener i preuzima – Milan!

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović mogao bi samo nekoliko meseci nakon okončanja igračke karijere da postane trener i preuzme "vruć krompir".

Ibrahimović je letos u "svom" Milanu završio karijeru, a sada bi mogao da preuzme klupu tog tima.

Pozicija Stefana Piolija je ugrožena, posebno nakon poraza u Bergamu od Atalante proteklog vikenda.

Piolijev status na klupi "Rosonera" pod lupom je poslednjih dana i mediji u Italiji navode da bi duel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Njukasla u Ligi šampiona mogao biti poslednji za iskusnog stručnjaka koji je Milanu doneo titulu nakon 11 godina čekanja.

U slučaju novog neuspeha i ne izborenog evropskog proljeća, Pioli bi mogao da dobije otkaz.

Ali, "Republika" je u nedelju kasno uveče uzdrmala Italiju objavom ko bi mogao naslijediti Piolija. Reč je o tandemu dvojice legendarnih fudbaleran Milana.

Kako još uvek nema licencu, Ibrahimović ne bi sam mogao da vodi "rosonere".

Stoga, vodio bi ga zajedno s Ignacijom Abateom, nekada dugogodišnjim kapitenom Milana koji danas trenira juniore ovog kluba gde radi sjajan posao.

Abate s juniorima Milana briljira u omladinskoj Ligi šampiona, u italijanskom šampionatu, a istovremeno je razvio jednog od najvećih talenata svetskog fudbala Frančeska Kamardu (15).

Stoga, očekuje se da dobije šansu i preuzme seniore Milana, a to bi prema natpisima italijanskih medija radio zajedno s Ibrahimovićem.

Abate i Ibrahimović dugo se poznaju i imali su odličan odnos dok su od 2010. godine igrali zajedno u Milanu. Bliski su i van terena i čini se da bi to mogla biti adekvatna kombinacija da nasledi Piolija na klupi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAKLENI PLAN: Zlatan Ibrahimović postaje trener i preuzima Milan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023

Šveđanin može da naslesi Piolija....Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović mogao bi samo nekoliko meseci nakon okončanja igračke karijere da postane trener i preuzme "vruć krompir"...Ibrahimović je letos u "svom" Milanu završio karijeru, a sada bi mogao da preuzme klupu tog tima...Pozicija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Šokantne vesti iz Italije: Ibrahimović preuzima Milan

Izvor: Danas, 11.Dec.2023

Čuveni fudbaler, nepunih godinu dana po prestanku igračke karijere, mogao bi da postane trener.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.