Ibanjez o Ligi šampiona, drugu Tevezu i ostanku

Izvor: Mondo, 07.Apr.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibanjez o Ligi šampiona, drugu Tevezu i ostanku

Bek Crvene zvezde u razgovoru za Zvezda TV u saradnji sa kompanijom MTS govorio o različitim temama. Pogledajte.

Foto: MN Press

Posle kapitena Crvene zvezde Aleksandra Lukovića, i Luis Ibanjez (27) došao je na red da odgovara na pitanja zvezdaša u razgovoru za Zvezda TV.

Posredstvom kompanije MTS, Argentinac je na društvenoj mreži Twitter čitao šta su ga fanovi pitali i slao im poruke sa zapadne tribine stadiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Prema njegovom izboru, najviše mu se svidelo pitanje - da li bi radije zaigrao za reprezentaciju Argentine ili nastupao sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

"Pre bih igrao Ligu šampiona, jer od kad sam došao ovde prvi cilj mi je bio da budem prvi i da igram to takmičenje, a naravno da bi lepo bilo da dobijem poziv u reprezentaciju, mada bih pre voleo da igram Ligu šampiona na Marakani", nasmejao se iskusni levi bek.

Mnogi ne znaju da je i istetovirao grb Lige šampiona, koju je igrao sa Dinamom iz Zagreba. Uz tu tetovažu, na telu je iscrtao i autogram Dijega Maradone, koji mu je zaista jednom prilikom posvetio svoj potpis.

"Ipak, omiljena tetovaža mi je ona Liga šampiona, jer mi je to najvažnije takmičenje. A tetovirao sam se i Maradonin autogram, jer se jednom potpisao i dao mi, pa mi je i to lepo".

Foto: Screenshot

Navijači su Ibanjeza i otvoreno pitali da li ostaje u klubu.

"To ne znam da li mogu da obećam, nikad se ne zna u fudbalu kakva će situacija biti posle prvenstva, ali kao što sam rekao meni je ovde super, ne žuri mi se nigde. Ipak, ne mogu da obećam ništa", poručio je Argentinac.

Sa Karlosom Tevezom Ibanjez se poznaje od omladinskog staža, koji je proveo u Boki. S njim u vezi su mu postavljena dva pitanja, prvo - da li su prijatelji i drugo, ambicioznije - da li bi mogao da ga nagovori da dođe u Zvezdu.

"Nije mi Tevez veliki prijatelj. Znam ga od kad smo bili klinci, uvek se družimo kad se videmo. Teško bi došao ovde zbog plate. Videćemo", rekao je utešno Ibanjez.

Pogledajte i poslušajte Argentinčeve odgovore na pitanja koliko jezika govori, zašto nosi broj "88", da li mu prija poređenje sa pevačem Adilom i da li bi se vratio u Beograd kad završi karijeru.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.