Izvor: HotSport.rs, 07.Apr.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUIS IBANJEZ: Ne obećavam da neću otići na leto!

Levi bek Crvene zvezde, Luis Ibanjez odgovarao je na pitanja navijača u okviru emisije “Zvezdaši pitaju”.

Jednog od navijača zanimalo je da li popularni Lučo može da obeća da ovog leta neće napustiti stadion “Rajko Mitić”. Argentinac je bio iskren.
– Ne mogu da obećam. U fudbalu se to nikada ne zna. Videćemo kada se završi prvenstvo. Meni je u Beogradu lepo i ne žuri mi se nigde, ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ne mogu da obećam da ću i sledeće sezone igrati za Crvenu zvezdu – rekao je Ibanjez.
PREDRAG RAJKOVIĆ: Dve titule u jednoj sezoni? Naježim se od same pomisli na to!
Drugog navijača je zanimalo to da li bi Luis Ibanjez više voleo da igra sa Zvezdom u Ligi šampiona ili da obuče dres reprezentacije Argentine.
– Više bih voleo Ligu šampiona sa Zvezdom. San svakog igrača jeste da obuče dres zemlje u kojoj je rođen, ali znam koliko bi ovde navijači voleli da klub ponovo zaigra u Ligi šampiona. Samim tim, to bi bilo dobro i za moju karijeru – rekao je Lučo.
Upravo je Pavle, koji je i postavio ovo pitanje dobio nagradu od Crvene zvezde i Telekoma.
(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibanjez o Ligi šampiona, drugu Tevezu i ostanku

Izvor: Mondo, 07.Apr.2016

Bek Crvene zvezde u razgovoru za Zvezda TV u saradnji sa kompanijom MTS govorio o različitim temama. Pogledajte...Foto: MN Press..Posle kapitena Crvene zvezde Aleksandra Lukovića, i Luis Ibanjez (27) došao je na red da odgovara na pitanja zvezdaša u razgovoru za Zvezda TV...Posredstvom kompanije...

Nastavak na Mondo...

Lučo Ibanjez o ostanku u Crvenoj zvezdi

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2016, 08:31

– Ne mogu da obećam da ću ostati. U fudbalu se to nikada ne zna. Videćemo kada se završi prvenstvo. Meni je u Beogradu lepo i ne žuri mi se nigde, ali ipak ne mogu da obećam da ću i sledeće sezone igrati za Crvenu zvezdu..

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.