IMAMO PRVE POLUFINALISTE LIGE ŠAMPIONA: Čelsi odoleo, a u Parizu - ŽESTOKA DRAMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 23:05

IMAMO PRVE POLUFINALISTE LIGE ŠAMPIONA: Čelsi odoleo, a u Parizu - ŽESTOKA DRAMA (VIDEO)

Do kraja je strepeo francuski klub.

Poznati su prvi učesnici polufinala Lige šampiona. To su ekipe Čelsija i Pari Sen Žermena. I jedna i druga ekipa su izgubile na svom terenu 1:0, ali su obe prošle zbog prethodne pobede 2:1 u gostima.

Nakon rezultata 2:1 za Čelsi u prvom meču protiv Porta, revanš u Engleskoj je protekao sa veoma malo izglednih prilika. Najbolju za goste u prvom poluvremenu je propustio Korona u 33. minutu, dok je Pulišić imao lepu priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred kraj utakmice. Konačan rezultat je postavio Taremi, ali tek u 94. minutu.

Bajern je takođe savladan u prvoj utakmici 2:1 na svom terenu protiv PSŽ-a i u Pariz je došao sa željom da postigne minimum dva pogotka.

U prvom poluvremenu je Nejmar imao period kada je u manje od deset minuta pogodio okvir gola i to je bio glavni utisak sve do 40. minuta kada je Čupo-Moting iskoristio odbitak i doneo 1:0 Bajernu, sa tim rezultatom se otišlo na pauzu.

Drugi deo meča je doneo sijaset šansi ponovo, ali mreže se nisu tresle. PSŽ je odoleo i prošao dalje.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Mina Ilić, devojka Zlatana Šehovića.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.