IGRALI SMO KAO KU**C Dušan Tadić besan posle novog kiksa Ajaksa

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 17:07

"IGRALI SMO KAO KU**C" Dušan Tadić besan posle novog kiksa Ajaksa

Nije štedeo reči kapiten Kopljanika.

Fudbalerima Ajaksa ne cvetaju ruže ove sezone, završili su takmićenje u Ligi šampiona već u grupnoj fazi, dok u domaćem šampionatu su tek na petoj poziciji i posle kiksa protiv Folendama (1:1) otkaz je dobio prvi trener Alfred Šreder. Posle meča u Amsterdamu veoma samokritičan je bio kapiten ekipe Dušan Tadić. 

- Kakav nam je trener sada potreban? Mora da bude jaka ličnost. Ali, grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača ostaje ista, to znate? A mi smo igrali kao ku**c. Ajaks je peti i to je neverovatno. Izgubili smo karaktere u svlačionici i fali nam odlučnost! - besno je izjavio Tadić posle utakmice.

Nije štedeo reči Tadić ni u nastavku izlaganja.

- Stidim se i odgovoran sam za otpuštanje Alfreda Šrudera. Svi igrači bi trebalo da se osećaju isto jer smo podbacili. Ne pobediti po ko zna koji put ove sezone ne bi trebalo i ne sme da se dešava Ajaksu. Što se tiče trenera... Tako funkcioniše fudbal, ali bismo svi trebali da se pogledamo u ogledalo. Hajde, nemojte pobediti Folendam kod kuće! Ko god da je trener, moraš da pobediš, pa čak i bez menadžera moraš dobiti - rekao je Tadić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.