RASULO U AJAKSU: Smenjen trener, a za sve kriv sin Dejana Stankovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 11:02

RASULO U AJAKSU: Smenjen trener, a za sve kriv sin Dejana Stankovića

Neko je morao da plati ceh.

Alfred Šruder nije više trener Ajaksa. Neko je morao da plati ceh za očajne igre i rezultate Kopaljanika u poslednje vreme. Remi sa Volendamom bio je kap koja prelila čašu o dovela do smene na klupi velikana iz Amsterdama.

Šruder je bio na klupi Kopljanika od prošlog leta kada je nasledio Erika Ten Haga po njegovom odlasku u Mančester Junajted.

Ajax stelt Alfred Schreuder op non-actief.

— AFC >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ajax (@AFCAjax) January 26, 2023

Ajaks ne zna za pobedu u prethodnih šest kola, a poslednjih pet utakmica odigrao je nerešeno. Ekipa našeg Dušana Tadića mučila se i protiv Volendama koji se nalazi u zoni ispadanja.

Gosti su poveli u 59. minutu golom Miranija, a Ajaks je izjednačio preko Kudusa u 80. minutu. Tim iz Amsterdama je imao incijativu, stvarao šanse, ali na golu Volendama čuda pravio Filip Stojković, sin Dejana Stankovića.

Ajaks posle 18. odigrani kola zaostaje sedam bodova za liderom Fejenordom i nalazi se na tek petoj poziciji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.