Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOKEA SE POJAČAVA: Povratak srpskog krilnog centra u ABA ligu

Novi igrač šampiona Bosne i Hercegovine Igokee je krilni centar Nikola Jevtović. 
Jevtović je potpisao ugovor na godinu dana, sa mogućnošću produžetka na još toliko.
Užičanin, koji je u prošlosti već igrao na parketima ABA lige u dresovima Radničkog i Metalca, u Aleksandrovac stiže iz Rumunije gde je prošle sezone igrao u dresu Steaue. Jevrović je u dresu rumunskog kluba u FIBA Evropa Kupu u proseku beležio 10.3 poena i 7.8 skokova.
Pored Jevtovića, Igokeu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su za sada pojačali Nikola Gajić (Primorska), Stefan Glogovac (Mega Bemaks), Dezmond Vašington (Uhud) i Marko Ljubičić (FMP).
The post IGOKEA SE POJAČAVA: Povratak srpskog krilnog centra u ABA ligu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Vašington

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.