Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 20:24

I Galatasaraj otišao u Fibinu Ligu šampiona

Sve je veći broj klubova koji se odlučuju na ovakav potez

Partizan je danas odabrao Evrokup, a Galatasaraj je krenuo suprotnim putem i igraće sledeće sezone u Fibinoj Ligi šampiona.

Turski Trendbasket i glavni urednik Sportanda Emilijano Karčija objavili su da je dogovor postignut, a usledilo je i ozvaničenje takve odluke na zvaničnom Tviter nalogu Galatasaraja.

Dogovor postoji, pa će Galatasaraj postati novi tim koji će se privoleti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fibinom jatu. U najjači rang takmičenja pod okriljem krovne košarkaške organizacije već su se prebacili Bilbao, Ritas, Darušafaka, Tofaš, Fortitudo iz Bolonje, te Parma iz Perma. FIBA klubovima nudi određena finansijska sredstva, oko 250.000 evra, kao i specijalne bonuse za ostvarene rezultate u domaćim takmičenjima, kako bi ušli u Ligu šampiona.

Danas do 17 časova je bio rok za izjašnjavanje, a očigledno je Galatasaraj krenuo putem Darušafake i Tofaša, što je novi udarac za Evroligu.

Podsetimo i na to da je Fiba poslala ponude polovini ACB lige, a videćemo da li će biti još klubova posle Galatasaraja koji će reći "DA" Fibi.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.