Hos u Sarajevu: Ovo je Srbija, pa tuča!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hos u Sarajevu: "Ovo je Srbija", pa tuča!

Burna noć u glavnom gradu BiH. Pristalice poljskog Leha stigle su u Sarajevo dan uoči susreta dva tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona i napravile haos.

Mediji u komšiluku tvrde da su navijači kluba iz Poznanja započeli incidente. Ministarstvo spoljnih poslova Poljske saopštilo je da je jedan navijač uboden nožem u ruku, ali da je posle kraćeg zadržavanja u bolnici, nastavio "svojim putem"...

Očevici koji su prisustvovali nemilim događajima tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da su pijani Poljaci uzvikivali "Ovo je Srbija", te razbijali izloge, dok im se lokalci nisu suprotstavili.

Haos u gradu na Miljacki trajao je satima, s obzirom da su se dve frakcije konstantno sukobljavale u manjim okolnim ulicama.

Posle višečasovne jurnjave, policija je uspela da smiri i jedne i druge.

Portparol saradjevske policije Irfan Nefić rekao je za "Dnevni avaz" da je uhapšen jedan državljanin BiH i da je oštećeno pet policijskih automobila i osam privatnih vozila, kao i autobus kojim su poljski navijači stigli u Sarajevo.

Sarajevo i Leh sastaju se u utorak na Koševu (21h), u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

RAT NAVIJACA NA ULICAMA SARAJEVA Poljaci skandirali OVO JE SRBIJA

Izvor: medio.rs, 14.Jul.2015

Noć uoči meča kvalifikacija za Ligu šampiona između dva kluba došlo je do žestokog obračuna između pristalica šampiona BiH i Poljske na ulicama Sarajeva..Navijački incidenti su se dogodili u ponedeljak uveče u Sarajevu, dan uoči meča između domaće ekipe i poljskog Leha iz Poznanja u...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.