Holandsko tužilaštvo podiglo optužnice protiv navijača Seltika

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Nov.2013, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandsko tužilaštvo podiglo optužnice protiv navijača Seltika

Portparol javnog tužioca Amsterdama Frenklin Vatimena rekao je da je protiv šest navijača Seltika podignuta optužnica zbog napada na policiju pre utakmice Lige šampiona sa Ajaksom.
(FOTO: news168.co.uk)
Onje kazao da će danas na saslušanju biti odlučeno da li će osumnjičeni biti pušteni da se brane sa slobode ili će biti zadržani u pritvoru do početka suđenja, koje je zakazano za 21. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << novembar.
Vatimena je dodao da se navijači sumnjiče da su napali ili bacali flaše na policiju i da je najveća zaprećena kazna za to šest godina zatvora.
On je dodao da je drugih 12 navijača Seltika kažnjeno novčano i pušteno iz pritvora.
Navijači Seltika sukobili su se sa policijom u sredu pre početka utakmice četvrtog kola H grupe Lige šampiona sa Ajaksom koju su izgubili sa 1:0.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Protiv šest navijča Seltika podignuta optužnica

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2013, 11:56

Portparol javnog tužioca Amsterdama Frenklin Vatimena rekao je da je protiv šest navijača Seltika podignuta optužnica zbog napada na policiju pre utakmice Lige šampiona sa Ajaksom. .. ..Vatimena je kazao da će danas na saslušanju biti odlučeno da li će osumnjičeni biti pušteni da se brane...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.