Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 23:00

Hobotnica Vlahodimos činio čuda 70 minuta, a onda je Sane strelom probio štit... (VIDEO)

Bajern pobedom na Lužu stigao nadomak nokaut faze Lige šampiona - 4:0 (0:0)

Protiv Barselone rutinskih 3:0 na Nou Kampu, Dinamu "petarda" u Minhenu, za vikend istu porciju dobio je i Leverkuzen. Pretila je Benfiki katastrofa pred gostovanje Bajerna, katastrofu je lisabonski tim i doživeo. Držala se portugalska ekipa dugo, više od sat vremena odolevala naletima bavarske mašine isključivo zahvaljujući svom golmanu Odiseasu Vlahodimosu, ali kada je Liroj Sane >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u 70. minutu probio branu, voda je potekla i za tili čas izazvala poplavu na Lužu - 4:0 (4:0).

Tri utakmice, isto toliko pobeda uz 12 postignutih i nijedan primljen gol, utisak je da je ekipa Julijana Nagelsmana stigla nadomak nokaut faze, a da se nije ni preznojila. Ipak, iako to rezultat ne govori, Benfika je skupo prodala kožu nemačkom šampionu.

Uskoro opširnije...

LIGA ŠAMPIONA - 3. KOLO

Sreda

GRUPA E

Barselona - Dinamo Kijev 1:0 (1:0)

/Pike 37/

Benfika - Bajern 0:4 (0:0)

/Sane 70, 85, Everton 80ag, Levandovski 82/

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.