HIT Bajanje Borjana i Boaćija “zapalilo” društvene mreže (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT Bajanje Borjana i Boaćija “zapalilo” društvene mreže (VIDEO)

Sreća prati hrabre. Tako kažu… Ipak, mora da se dozovu i “više sile”. Šta god da je Ričmond Boaći bajao kod rukavica Milana Borjana – uspelo je.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zvezde u Bernu protiv Jang Bojsa je 4.45. Meč se igra u sredu od 21 čas.
Zvezda se plasirala u plej-of Lige šampiona posle drame u Kopenhagenu, a čuvar mreže crveno-belih bio je junak, odbranivši čak tri >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << jedanaesterca udbalerima danskog šampiona, dok su dva otišla preko gola.
Na društvenim mrežama je ova “magija” Boaćija i Borjana postala prava hit. Da šou bude veći, jedan od ljudi iz stručnog štaba srpskog šampiona je dodao svoju bajalicu…
Jedan od tviteraša pustio je čuvenu repliku iz filma “Crni Gruja i kamen mudrosti” i urnebesnu glumu Dragana Jovanovića u ulozi popa.
Pogledajte!
pic.twitter.com/IOI06qz3OT
— ᴉʞɐdoɐN (@PeroKameron) August 14, 2019


The post HIT Bajanje Borjana i Boaćija “zapalilo” društvene mreže (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Zvezda sve dalje od željenog Argentinca

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019

Posle plasmana u plej-of Lige šampiona, uprava Crvene zvezde čini sve da u narednim danima pojača ekipu pred dvomeč sa Jang Bojsom. Prvi pik crveno-belih je Argentinac Mateo Garsija. Navodno, Las Palmas je prihvatio ponudu srpskog šampiona koja je glasila – 1.800.000 evra.. Kvota u kladionici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.