Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sve dalje od željenog Argentinca

Posle plasmana u plej-of Lige šampiona, uprava Crvene zvezde čini sve da u narednim danima pojača ekipu pred dvomeč sa Jang Bojsom. Prvi pik crveno-belih je Argentinac Mateo Garsija. Navodno, Las Palmas je prihvatio ponudu srpskog šampiona koja je glasila – 1.800.000 evra.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zvezde u Bernu protiv Jang Bojsa je 4.45. Meč se igra u sredu od 21 čas.
Garsiji je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ponuđena plata od 400.000 evra godišnje. Međutim, grčki portal “To10.gr” prenosi da je Argentinac, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Aris, ne želi u Zvezdu već da je bliži Olimpijakosu koji se uključio u igru za talentovanim “gaučosom”.
Nekadašnji fudbaler OFK Beograda i Vojvodine Branko Milovanović je bio posrednik u realizaciji ovog transfera. Iako je i dalje Zvezda u igri, vreme ističe za crveno-bele.
Garsiji ugovor sa Las Palmasom ističe narednog leta i sada je poslednja prilika za tim za koji igra Slaboljub Srnić da zaradi na Argentincu. Ovaj fudbaler rođen je u Kordobi pre 22 godine gde je načinio prve fudbalske korake u klubu Instituo iz tog grada. Dve godine je igrao za seniorsku ekipu, a onda se 2016. preselio u Las Palmas. Naredne godine španski klub ga je poslao na pozajmicu u Osasunu, a onda u Alkorkon.
Prošle sezone je igrao za Aris. Za klub iz Soluna je odigrao 32 utakmice, postigao je 11 golova i imao jednu asistenciju.
Zvezda ili Olimpijakos?
Crvena zvezda dovodi Argentinca pred okršaj sa Jang Bojsom


The post Zvezda sve dalje od željenog Argentinca appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Grčka

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.