Gvardiola u problemima, a duel sa Zvezdom sve bliži

Izvor: B92, 06.Sep.2023, 19:22

Gvardiola u problemima, a duel sa Zvezdom sve bliži

Mančester siti gotovo izvesno će biti oslabljen u duelu prvog kola Lige šampiona, gde će prvak Evrope dočekati Crvenu zvezdu.

Trener građama Pep Gvardiola je u problemu, jer najverovatnije neće moći da računa na Džeka Griliša i Džona Stounsa.

Oni već duže vreme vuku povrede i veliko je pitanje hoće li biti spremni za otvaranje nove sezone u Ligi šampiona.

Džona Stounsa već duži vremenski period muči mišić, u kombinaciji za sastav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bio od Superkupa Evrope sa Seviljom.

Džek Griliš se povredio pred duel sa Fulamom u subotu, propustio je poslednji meč pred pauzu i zbog toga je i skinut sa spiska Gereta Sautgejta za reprezentaciju Engleske.

I Pep Gvardiola nije bio sa ekipom na prethodne dve utakmice. On je u Barseloni operisao leđa, pa je zbog toga ulogu prvog imao njegov pomoćnik Huanma Liljo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.