Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2020, 14:05

Gvardiola se žali: Nismo mogli da priuštimo kupovinu napadača

"Kada odlučite da dovedete napadača, onda se želite da on bude na Aguerovom i Žesusovom nivou", kaže strateg Građana

Povrede Gabrijela Žesusa i Serhija Aguera uticale su na to da Đozep Gvardiola na raspolaganju nema iskusnog napadača, pa se čak zbog toga i požalio na konferenciji za medije uoči gostovanja Marselju u Ligi šampiona.

Građani su tokom leta razmatrali mogućnost da angažuju još jednog golgetera, pominjali su se čak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i kao potencijalni kupac Lionela Mesija, ali se na kraju ostalo na Žesusu i Agueru.

"Razmišljali smo se o tome da da dovedemo napadača drugačijeg profila, ali nismo mogli. Klub nije želeo gubitke na kraju godine, uradili smo šta je najbolje za klub. Kada odlučite da dovedete napadača, onda se želite da on bude na Aguerovom i Žesusovom nivou, a mi to nismo mogli da priuštimo. To je realnost", rekao je Gvardiola.

Onda je usledilo pojašnjenje.

"Nisam rekao da klub nije želeo to da uradi. Nisu u pitanju samo napadači već svaka pozicija, oni žele da naprave što jači tim. Ali bilo je u redu, ali nismo očekivali da će se Žesus povrediti. Ponekad se to desi. Aguero se povredio u poslednjoj utakmici. Kada ste bili van terena četiri ili pet utakmica zbog problema sa kolenom uvek rizukujete kada se vratite. Pokušpali smo sa 50-55 minuta tokom utakmice, ali nije uspelo. Očekujemo da će biti neostupan 10-15 dana, možda i čitav mesec", dodao je Katalonac.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.