Gvardiola: Ibrahimović može da priča šta hoće

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Ibrahimović može da priča šta hoće

Trener Barselone Pep Gvardiola replicirao je na optužbe napadača Milana Zlatana Ibrahimovića, koji je izjavio da katalonski klub ima podršku sudija.

Ibrahimović je posle poraza od Barselone u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona (3:1) rekao da sada razume kako je Žozeu Murinju kada igra protiv njih.
– Ibrahimović može da priča šta hoće, jer podržava prijatelja Murinja. Kada jedna ekipa pet puta zaredom uđe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u polufinale Lige šampiona, onda to nije slučajnost. Moji fudbaleri govore na terenu - rekao je Gvardiola.
Jedino polufinale koje je Gvardiola izgubio otkako je trener Barselone bilo je protiv Intera u sezoni 2009/2010, kada je za Katalonce igrao Ibrahimović.
– Ne želim da komentarišem njegovu igru protiv nas, to neka radi njegov trener. Ja sam kompetentan da govorim o polufinalnom meču Lige šampiona pre dve godine - dodao je Gvardiola, aludirajući na podatak da se švedski reprezentativac tada nije dovoljno trudio, pošto je dvomeč protiv „nerozaura” završio bez pogotka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.