Gvardiola: Bajern može do triple krune

Izvor: B92, 29.Okt.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Bajern može do triple krune

Trener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je da njegova ekipa ima realne šanse da osvoji sva tri trofeja - u Bundesligi, Kupu Nemačke i Ligi šampiona.

Bajern je odlično počeo novu sezonu u nemačkom šampionatu, još je bez poraza i ima svih 30 bodova, odnosno sedam više od drugoplasirane Borusije iz Dortmunda.

Pored Bundeslige, Bavarcima za sada ide dobro u Kupu i u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << . Gvardiola je naveo da njegova ekipa još ništa nije osvojila, ali je optimista da može da ide do samog kraja u svim takmičenjima ako igrači "ostanu na zemlji".

"Potpuno sam uveren da ćemo se boriti za svaku od tih titula do samog kraja ako igrači, treneri i svi u klubu ostanu na ovom nivou. Najvažnije za mene kao trenera je da igrači shvate da još ništa nismo osvojili. Tek je oktobar", rekao je Gvardiola za nemačke medije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.