Gundogan: Sve je moguće ako se plasiramo u četvrtfinale Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 20:15

Gundogan: Sve je moguće ako se plasiramo u četvrtfinale Lige šampiona

Barselona sutra od 21 čas igra protiv Napolija.

Fudbaler Barselone Ilkaj Gundogan izjavio je da katalonski tim ima male šanse da osvoji Ligu šampiona, ali je dodao da je sve moguće ako njegova ekipa eliminiše Napoli u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, prenosi sajt Gol. Barselona će sutra od 21 čas gostovati Napoliju u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Revanš je na programu 12. marta u Barseloni. Trener Barselone Ćavi Ernandes na meču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Napulju neće moći da računa na povređene Gavija, Ferana Toresa, Markosa Alonsa i Alehandra Baldea, dok se u tim vraćaju Žoao Feliks i Serhi Roberto.

 - Ja sam realan. Znam da nam je svima teško i da ne igramo u skladu sa očekivanjima. Iskreno, drugi timovi imaju više mogućnosti i iskustva u ovom takmičenju, ali sve je moguće ako se plasiramo u četvrtfinale LŠ. Zbog toga moramo da već u Napulju ostvarimo dobar rezultat. To je za nas odlučujući trenutak, krećemo od nule i vreme je da podignemo nivo igre - rekao je Gundogan za špansku La Vangardiju.

Ćavi je nedavno objavio da će na kraju sezone da napusti Barselonu.

 - Nisam očekivao da će Ćavi na kraju sezone da se povuče, bio sam iznenađen njegovom odlukom. Imam osećaj da sam ove sezone mogao više da uradim za Ćavija - dodao je fudbaler Barselone.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barselona jača pred duel sa Napolijem

Izvor: B92, 20.Feb.2024

Fudbaleri Barselone Žoao Feliks i Serhi Roberto oporavili su se od povrede i vratili u ekipu za predstojeću utakmicu protiv Napolija u Ligi šampiona...Feliks je odsustvovao oko tri nedelje zbog problema sa desnim skočnim zglobom, a Roberto više od 20 dana zbog problema sa stopalom...Trener Ćavi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.