Gotovo, rastanak sa Bavarcima nakon osam godina!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 18:28

Gotovo, rastanak sa Bavarcima nakon osam godina!

Jedan od najbitnijih igrača kluba u poslednjoj deceniji odlazi.

Kako prenose nemački mediji, Havi Martinez napušta redove minhenskog Bajerna.

Ovaj 31-godišnji fudbaler je u klub iz Bavarske stigao leta 2012. godine, Bajern je za njegove usluge Atletik Bilbau platio 40 miliona evra, aktivirali su otpusnu klauzulu u njegovom ugovoru.

Do danas je Španac upisao 237 nastupa i postigao 13 golova za Bavarce, osvojio je osam titula u Nemačkoj, pet trofeja u Kupu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri u Super kupu, a u prvoj sezoni u klubu je podigao i trofej Lige šampiona, 2013. godine osvojio je i UEFA Super kup i Svetsko klupsko prvenstvo.

Ugovorom je vezan za Bajern do leta 2021. godine, ali je u klubu doneta odluka o rastanku, ostaje da se vidi gde će nastaviti karijeru, kao mogućnost se nameće i povratak na "San Mames".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo, Kokoškov ostao bez sjajnog Amerikanca, koji je na kraju iznenadio sve!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 10:06

Svojevremeno drugi pik na NBA draftu ima novi klub...Derik Vilijams je napustio redove Fenerbahčea i karijeru nastavlja u Španiji...Bivši igrač minhenskog Bajerna nije imao tako sjajnu sezonu u Istanbulu, pa je doneta odluka da se sa njim ne nastavi saradnja, te će odlični Amerikanac po prvi put...

Nastavak na Sportske.net...

Čudo iz Danske, zapamtite ovog momka! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020

Već skreće pažnju najvećih evropskih klubova...U Danskoj se ovih dana u hvalospevima priča o 16-godišnjem fudbaleru Horsensa pod imenom Jepe Kjer...Postao je najmlađi fudbaler koji je ikada zaigrao u prvoj danskoj ligi (Superliga), a za samo 133 minuta na terenu uspeo je da ubeleži i tri asistencije...Oduševio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.