Gatuzo sanja - Finale, novi ugovor, trofej, tim redom!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 19:39

Gatuzo sanja - Finale, novi ugovor, trofej, tim redom!

Zaslužio je!

Đenaro Gaatuzo bi do kraja nedelje, pre utakmice sa Interom u revanšu polufinala Kupa Italije, trebalo da se sastane sa gazdom kluba i da utanači detalje novog ugovora.

Gatuzo je odradio svoj deo posla, nakon što je zamenio Karla Anćelotija, uspeo je da podigne ekipu koja i dalje može da se bori za plasman u Ligu šampiona, ali i trofej u Kupu Italije.

Napoli u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dočekuje Inter u revanšu polufinala, posle pobede od 1:0 na Đuzepe Meaci i ima veliku šansu da se plasira u finale 17. juna, gde će igrati sa boljim iz meča Juventus - Milan (1:1).

Gatuzo bi pred Inter i potecijalno finale Kupa Italije, mogao da dobije najbolju moguću motivaciju i ugovor milion i po evra po sezoni, do juna 2022. godine.

U Seriji A, Napoli zauzima šestu poziciju sa 39 bodova, a Gatuzo je preuzeo ekipu kada je bila na sredini tabele.

Ne treba zaboraviti da je Napoli i dalje u igri i za plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u prvom meču osmine finala remizirao sa Barselonom na svom stadionu rezultatom 1:1.

Kada se podvuče crta, Gatuzo zaslužuje novi ugovor, a mogao bi da ga utanači pred potencijalno finale Kupa Italije, koje mu je pred nosom, pa da ga zasladi i peharom!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Već procureli sastavi za "premijeru" i veliki derbi u Italiji?

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020

Posle tri meseca, ponovo ćemo gledati italijanski fudbal...Juventus i Milan - nije moglo lepše za početak i povratak italijanskog fudbala...Veliki rivali sastaće se u revanšu polufinala Kupa Italije u petak od 20.45, nakon što su u prvom meču odigranom još 13. februara remizirali - 1:1...Italijanski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.