GROBARI, PAŽNJA: Od konačnog raspleta u Poljskoj ZAVISI i Partizanov put ka Ligi šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI, PAŽNJA: Od konačnog raspleta u Poljskoj ZAVISI i Partizanov put ka Ligi šampiona (FOTO)

Žreb u Nionu je zakazan za 19. jun.

Fudbaleri Partizana će u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona ove sezone krenuti od drugog kola, a žreb će biti obavljen 19. juna u Nionu, tačno u podne. Baš zbog ovog žreba, za crno-bele veoma je bitan rasplet u Ekstraklasi Poljske. U 18 časova počeće četiri utakmice plej-ofa, a konačan redosled će možda "dodeliti" rivala prvaku Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Poljaci su potencijalni rivali ekipe iz Humske.

Parovi poslednjeg, 37. kola su Jagelonija - Leh, Legija - Lehija, Pogon Šćećin - Korona i Visla - Termalica. Samim tim, međusobno se ukrštaju četiri kandidata za titulu. Prva je Legija sa 43 boda, a onda slede sa po 41 Jagelonija, Leh i Legija.

Rasplet je kao što je rečeno veoma bitan za Partizan, zbog poslednjeg potencijalnog rivala u 2. kolu kvalifikacija za elitno UEFA takmičenje. Ako prvak bude Legija odnosno Leh, mogući rival će ostati slovačka Žilina. Ako prvak budu Lehija ili Jagelonija, rival bi mogao da bude baš prvak Poljske.

U novu takmičarsku sezonu, Parni valjak će ući sa novim trenerom, Miroslavom Đukićem koji će biti promovisan u ponedeljak, u 15 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.