Futsal reprezentacija gluvih igra u Stefanovu čast

Izvor: NiskeVesti.rs, 09.Feb.2016, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futsal reprezentacija gluvih igra u Stefanovu čast

Futsal reprezentacija gluvih otputovala je bez Stefana Milanovića (26) iz Čačka, u Španiju kako bi učestvovali u Evropskoj ligi šampiona u futsalu za gluve.  Ovo prvenstvo otvara se zvanično danas i traje do 13. februara. Odlazak naše futsal reprezentacije obeležio je tragičan događaj ali su igrači odlučili da ipak otputuju i bore se u Stefanovu čast.

"Igrači žele da otputuju i daju sve >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << od sebe i da se vrate sa peharom za Steafana. Brate,ti za nas nisi mrtav. Juče sam ti kupio patike. Poneo sam ti. Sve vreme ću ih nositi sa sobom. Znaš i sam da si bio prvi golman. Tako će i biti. Tvoje patike će početi utakmicu a onda ideš sa nama na klupu za rezerve i gde god mi bili i ti ćeš biti sa nama.
IGRAJ ZA STEFANA!!!" napisao je trener reprezentacije Husein Nazifi na svom Facebook profilu.
Ovi mladi futsaleri otputovali su bez golmana Stefana Milanovića (26), člana srpske reprezentacije u futsalu koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, kada se vraćao sa priprema za učešće na Evropskoj ligi šampiona u futsalu za gluve. 
Njegov brat koji je bio u kolima kada je Stefan poginuo, Nemanja takođe je gluv od rođenja. Pored Stefana i on je počeo da igra fudbal, bili su uspešni naročito Stefan koji je igrao i rukomet. Radio je u limarskoj radnji bez stalnog zaposlenja i pomagao roditeljima koji su gluvonemi.
Poruke podrške zatrpale su Facebook profil trenera reprezentacije Huseina Nazifi...

Srećno momci i hrabro!
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

BEDA: Futsal igrači u Srbiji zarađuju po 300 evra

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016

Naše prvenstvo je na najnižim granama, jedina smo zemlja koja nema plej-of, kaže Bojan Pavićević, bivši kapiten reprezentacije...Srbija je poludela za futsalom! U sveopštoj euforiji vratili smo stvari na početak. Srpska futsal liga. Kakva je zapravo baza, šta se dešava u ovdašnjem futsalu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.