Fudbaler Sitija: Bilo bi fer Liverpulu dodeliti titulu šampiona

Izvor: Beta, 30.Mar.2020, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Sitija: Bilo bi fer Liverpulu dodeliti titulu šampiona

Fudbaler Mančester sitija Ilkaj Gundogan rekao je da bi bilo "fer" dodeliti titulu Liverpulu nakon što je sezona u engleskoj Premijer ligi prekinuta zbog korona virusa."Za mene, to bi bilo okej. Morate biti fer kao sportisti", rekao je Gundogan u izjavi nemačkom ZDF-u.Liverpul ima čak 25 bodova više od Sitija i na dve pobede je od prve titule šampiona Engleske posle 30 godina.Sezona u Engleskoj suspendovana je naranije do 30. aprila.Klubovi će se sastati 3. aprila, kada će se suspenzija najverovatnije produžiti zbog pandemije.Po rečima Gundogana, fudbalske vlasti se suočavaju sa teškom odlukom."Postoje različita mišljenja. Za klubove koji su imali dobru sezonu očigledno je da bi bilo lepo kada bi se ona otkazala. S druge strane, tu su i ostali i takva odluka bi ih skupo koštala", kazao je Gundogan.Nemački fudbaler turskog porekla je rekao da misli da je u redu da se igračima smanje plate, kao što je uradjeno u mnogim evropskim klubovima, ali da se u Sitiju o tome još nije razgovaralo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Coronavirus,   Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

FUDBALER SITIJA ILKAJ GUNDOGAN: Bilo bi fer da se Liverpul proglasi šampionom

Izvor: Kurir, 30.Mar.2020

Fudbaler Mančester sitija Ilkaj Gundogan rekao je da bi bilo "fer" dodeliti titulu Liverpulu nakon što je sezona u engleskoj Premijer ligi prekinuta zbog korona virusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.