Finalne borbe plej-ofa Bokserske lige Srbije u Prokuplju

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 11:29

Finalne borbe plej-ofa Bokserske lige Srbije u Prokuplju

Finalne borbe plej-ofa Bokserske lige Srbije počinju u 18 časova u Prokuplju.

Memorijal "Vlastimir Laci Stanišić", koji nosi ime po čuvenom treneru iz Prokuplja, ugostio je najbolje boksere i bokserke Srbije od pionira do seniora u okviru kojeg se za plasman u samu završnicu takmičenja.

Priliku za osvajanje naslova šampiona bori se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osam prvoplasiranih ekipa u muškoj konkurenciji u svim uzrastima i četiri najbolje ekipe u ženskoj konkurenciji.

U plej-ofu BLS ovog vikenda borilo se oko 120 boksera iz cele Srbije, a kroz samu Ligu u 2023. godini prošlo je 90 klubova.

U muškoj konkurenciji plej-of boksovale su ekipe Crvene zvezde i Partizana iz Beograda, niški Naisus, Vojvodina iz Novog Sada, Sombor, Banat, Novi Pazar i domaći Topličanin, kao i najbolje četiri ženske ekipe iz Srbije: Vitez iz Niša, Sombor, Crvena zvezda i Voždovac.

U saopštenju BSS se navodi da je prvi dan plej-ofa protekao u vrhunskim mečevima, kvalitetnom boksu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.