Favoriti nastavljaju dalje u Ligi šampiona

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Apr.2024, 16:18

Favoriti nastavljaju dalje u Ligi šampiona

Sada sledi žreb za ovaj deo takmičenja, a onda i utakmice, ali nema sumnje da će sada samo nijanse odlučivati o tome ko će uspeti da se domogne polufinalnih duela. No, i u četvrfinalu je bilo i više nego neizvesno u nekoliko mečeva, ali su favoriti “na papiru” uglavnom uspeli da prođu u narednu fazu.
Oba engleska kluba koja su prošla grupnu fazu Lige šampiona, uspela su da se plasiraju i u četvrtfinale. Mančester Siti je za protivnika imao ekipu Kopenhagena, i iako su se mnogi pribojavali da bi im ovaj rival mogao zadati određene probleme, to ipak nije bio slučaj. U prvoj utakmici u Danskoj, engleska ekipa je pobedila sa 3:1, te je revanš bio gotovo samo formalnost. U tom meču, De Brujne je doneo prednost Mančester...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.