Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2020, 15:51

Fantazzi Liga šampiona, sada i uz MOZZART kvote

Večeras u ponudi tri meča, od sutra svi

Nismo još sigurni da smo kompletirali sastav u Premijer ligi, a već nam je stigla i Fantazi Liga šampiona! I to uz mali dodatak – od ove sezone, tačnije već od večeras ćete u MOZZART ponudi moći da tipujete na ponuđene granice fudbalera.

Što se samih pravila igre tiče, dosta su slična onima u Premijer ligi, s tim da u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za gol izvan šesnaest metara igrač dobija dodatni bod, a na svake tri oduzete lopte još dva. Na raspolaganju imate virtuelnih 100.000.000 evra kako biste sastavili tim od 15 igrača.

U aktuelnoj MOZZART ponudi ćete pronaći sedamnaestoricu igrača sa tri večerašnja meča (Lacio – Dortmund; PSŽ – Mančester Junajted; Čelsi - Sevilja), dok će od sutra pa nadalje moći da tipujete na aktere svih osam mečeva.

KOMPLETNA PONUDA

S obzirom da u pomenutim duelima nema izrazitog favorita, teško je izdvojiti siguran tip. Kao najlogičniji izbor deluje drugi najbolji strelac Lige šampiona iz prethodne sezone, Erling Haland (6,5), koji se nalazi u odličnoj formi i dolazi na noge neubedljivom Laciju.

Iz istih razloga vredi pokušati i sa krilnim napadačem Sevilje, Lukasom Okamposom (4,5), prvenstveno zbog koeficijenta (2,90). Argentinac je jedan od ključnih fudbalera Andalužana, pritom izvodi dobar deo prekida, među kojima su i jedanaesterci, i vrlo lako bi mogao da izmaltretira Čelsijevu ranjivu odbranu.

(Napomena: Nije moguće vezivati međusobno zavisne događaje, kao što sudva igrača iz istog tima na meču, ili igrač i meč u kojem učestvuje (npr. Imobile postiže gol i bilo koja igra na meču Lacija). Ako igrač koji je u ponudi nije starter računaće se kvota 1. Za sve rezultate merodavan je zvanični sajt https://www.uefa.com/uefachampionsleague/)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.