Fantazi LŠ - A da uparite Ronalda i Mesija?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazi LŠ - A da uparite Ronalda i Mesija?

Vreme je za tim, i to kakav, držite se proverenih izbora i nemojte štedeti na napadu!

Juče sam vam dao teme za razmišljanje za ovo kolo, o tome možete ponovo da pročitate ovde, da utvrdite gradivo.

Danas pravim tim, verovali ili ne, golman mi je noćna mora, ne bih da potrošim puno novca, mada je Nojer (8.60) očigledno rešenje.

Ipak, ponovo ću na Ter Štegena (7.80), ne očekujem baš golove na "Kalderonu", Barsa će čuvati prednost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a još nisam video da Simeonev Atletiko nekoga napadne u Ligi šampiona.

U odbrani ću da probam sa iskusnim Maksvelom (8.00) iz Pari Sen Žermena, rizikovaću sa Eliseuom (7.20) iz Benfike, pre svega zbog cene, a zatvoriću poslednju liniju sa Karvahalom (8.00) iz Reala, ako je verovati najavama, dobiće šansu ispred Danila (8.20). U slučaju da pravite tim pred meč, proverite Zidanove odluke, za svaki slučaj.

Kako sam rekao juče, Ćabi Alonso (8.00) je zahvalan igrač i potcenjen ove nedelje, a u veznom redu ću od skupljih igrača prvo pružiti šansu sjajnom De Brujneu (9.40), Belgijanac je ključ za Siti u večerašnjem meču.

Stavljam obavezno Bejla (9.60), imam dosta nade, primetićete u igrače Reala ove nedelje, moraju da jure rezultat.

Imam prostora za Davida Silvu (8.60), previše rizikujem sa njim i De Brajneom u istom timu, ali odbrana Pari Sen Žermena ne uliva poverenje, mada će Markinjoš (7.60) igrati umesto suspendovanog Luiza (8.40).

I na kraju napad, uspeo sam da iskombinujem, već sam vam otkrio Ronaldo (12.00) i Benzema (9.20) će zajedno u tim, a pridodaću im i Mesija (11.60) iz znatiželje. Nikada do sada nisam upario najbolju dvojicu na svetu, videćemo šta će se desiti. Kapitensku traku nosi Ronaldo, nema potrebe da se izmišlja, ako će Real da prođe, on mora da bude centralna figura večeras na "Bernabeu".

To je to, dođite na fantasynova.rs, uključite se, da se igramo, ako ste stariji od 18 godina.

Napravite tim, da vidimo koliko znate, čekaju dobre novčane nagrade u nekoliko takmičenja.

O tome više ovde, a konsultujte svakako i statistiku koja je mnogo bitnija od utisaka.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.