Fabrisio Dornelas se vraća u Evropu! Napada plasman u Ligu šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabrisio Dornelas se vraća u Evropu! Napada plasman u Ligu šampiona

Brazilac dobio ponudu crno-belih šampiona

Sa Partizanom nije uspeo, ali Fabrisio Dornelas će dobiti još jedan pokušaj da se plasira u Ligu šampiona. I to opet u crno-belom dresu.

Brazilski štoper je prošlog leta došao kao veliko pojačanje uprave Partizana, ali se ispostavio kao promašaj i bio jedan od glavnih krivaca za eliminaciju iz Lige Evrope od Augzburga. Nije opravdao očekivanja i već posle šest meseci je raskinut ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o pozajmici, a Dornleas je karijeru nastavio u tajlandskom Muangtongu.

Sada je dobio šansu za popravni u Evropi. Dornelasa želi da angažuje rumunski šampion Astra Đurđu koju ovog leta očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona. Brazilac je već doputovao u Rumuniju na pregovore i uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa crno-belima pošto dolazi kao slobodan igrač.

Rumuni su Dorneslaovim kvalitetima impresionirani u mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona kada je Partizan igrao protiv Steaue i veruju da će i u njihovom dresu biti na tom nivou. Astra Đurđu se u kvalifikacije za Ligu šampiona uključuje u trećem kolu i neće imati povlašćen status što znači da u toj rundi nije moguć eventualni duel protiv Crvene zvezde.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.