FRKA U FRANKFURTU: Raspad sistema u Jovićevom i Kostićevom klubu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 15:00

FRKA U FRANKFURTU: Raspad sistema u Jovićevom i Kostićevom klubu (FOTO)

Neočekivano,

Sasvim neočekivana frka u Ajntrahtu. Klub iz Frankfutra za koji nastupaju srpski reprezentativci Filip Kostić i Luka Jović na kraju sezone sasvim neočekivano napustiće trener Adolf Hiter i preseliti se u Borusiju iz Menhegladbaha.

Informaciju je objavio uticajni Bild kao ekskluzivno saznanje, a veliko je iznenađenje s obzirom na to da je Hiter veoma blizu toga da uvede Ajntraht u Ligu šampiona. Pritom, Menhegladbah sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone najverovantije neće igrati u Evropi.

Adi Hutter is set to take charge of Borussia Monchengladbach, according to Kicker. pic.twitter.com/TOnvtKjyxU

— Football News (@Footbal27925194) April 12, 2021

“Ždrepci” su dugo bili u vrhu Bundeslige, ali su rezultati naglo propali kada je u javnost procurela informacija da će trener Marko Roze da preuzme Borusiju Dortmund.

Menhengladbah će morati da plati Ajntrahtu rekordnih 7.500.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula u Hiterovom ugovoru.

Da u Ajntrahtu nije sve idilično kako se čini, svedoći i najava da bi Franfurt mogao da napusti i generlani menadžer Fredi Bobić koga mediji sele u Hertu iz Berlina.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Mina Milutinović, supruga Nemanje Nedovića.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.