FOTO VEST: Polufinale se vidi - prelepa koreografija Borusijinih navijača

Izvor: MozzartSport.com, 09.Apr.2013, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO VEST: Polufinale se vidi - prelepa koreografija Borusijinih navijača

Opšte je poznato kakva je odanost navijača Borusije prema svom klubu i koliku podršku pružaju svojim ljubimima. Tako je bilo i večeras na revanšu protiv Malage. Napravili su uvertiru prelepom koreografijom na startu meča kojom kao da poručuju da se vidi polufinale Lige šampiona... (FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Najbolje koreografije u Ligi šampiona (FOTO, VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Apr.2013, 18:46

Navijači Borusije Dortmund oduševili su sve ljubitelje fudbala fenomenalnom koreografijom na sinoćnjem meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Malage.. Nemci su bili sjajni, ali nisu jedini navijači koji su napravili koreografiju za pamćenje u grupnoj fazi elitnog takmičenje.. Izdvojićemo Vam...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.