FIBA LŠ - Šakota doneo trofej AEK-u! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA LŠ - Šakota doneo trofej AEK-u! (video)

Veliko slavlje u Atini. AEK iskoristio domaći teren i osvojio trofej u FIBA Ligi šampiona.

Košarkaši atinskog AEK-a savladali su Monako u finalnom meču fajnal-fora FIBA Lige šampiona i tako doneli klubu treći evropski trofej.

AEK je u finalu fajnal-fora održanog u Atini slavio rezultatom 100:94 (29:20, 24:24, 20:26, 27:24) i tako zasluženo uzeo trofej u drugom izdanju FIBA Lige šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Najefikasniji u ekipi koju sa klupe vodi Dragan Šakota bio je Majk Grin sa 19 poena, 5 skokova i 3 asistencije. Odlične partije zabeležili su još Kevin Punter i Dušan Šakota koji su postigli po 16 poena.

Na drugoj strani najzapaženiji je bio Sergi Gladir sa 18 poena i 5 skokova.

Ranije danas Mursija je osvojila treće mesto na fajnal-foru pobedom nad ekipom Ludvigsburga.


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanov sumrak u drugoj četvrtini (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2018, 18:50

Košarkaši Partizana odigrali su katastrofalnu drugu četvrtinu protiv FMP-a u Železniku! Panteri su na veliki odmor otišli sa 20 poena prednosti (47:27), a Partizan je u drugoj četvrtini dao samo četiri poena, odnosno dva iz igre. Na drugoj strani, košarkaši FMP-a su u ovom periodu utakmice postigli...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.