FIBA LŠ: Aris bolji od Domžala, Monako preslišao Frankfurt

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2016, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA LŠ: Aris bolji od Domžala, Monako preslišao Frankfurt

U preostalim mečevima današnjeg programa FIBA Lige šampiona, Aris je savladao Domžale na gostovanju, Monako je lako došao do pobede nad Frankfurtom, kao i Bešiktaš nad Šarloom, dok je Sasari posle preokreta pobedio Zelenu goru.
Fantastičnom timskom igrom Monako je došao do trijumfa nad timom iz Frankfurta, Fraport Sakjlajnersima rezultatom 65:47. Istakao se Zek Rajt sa devet poena, ali fenomenalnim šutem uz samo jedan promašaj iz igre od pet pokušaja. Sa druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Šilds je bio jedini raspoložen i ubacio je 17 poena, ali to nije bilo dovoljno za iole jači otpor belgijskoj ekipi.
Bešiktaš je na gostovanju u Francuskoj protiv Šarloa ubacio čak 92 poena, pa je u Tursku otišao sa pobedom od 17 poena prednosti, uz 20 poena Klarka i 17 Stroberija, dok je kod Belgijanaca Bauman ubacio 19, a Libert 20.
Aris je tokom čitavog susreta kontrolisao situaciju na terenu protiv Heliosa, pa je u poslednjih deset minuta ušao sa sedam poena viška, što je ubrzo preraslo u deset, i tim iz Grčke je uspešno sačuvao prednost za pobedu od 62:54 na otvaranju Lige šampiona.
Sasari je dočekao Zelenu Goru i prvu četvrtinu rešio u svoju korist 21:15, da bi druga četvrtina donela očajnu igru u napadu i raspucanu Zelenu Goru, pa je poljski tim na poluvreme otišao sedam poena viška. Ipak, Sasari je u trećoj četvrtini uspeo da spusti prednost Poljaka na dva poena, a potom u poslednjem periodu i da preokrene rezultat.

FIBA Liga šampiona
Rezultati:
Juventus – Strazbur 91:84
Cibona – Tenerife 57:85
Mega – Avelino 70:84
Ironi Naharija – Banvit 70:83
AEK – Solonk 92:49
Baken Bers – Nimburk 57:75
Helios – Aris 54:62
Monako – Frankfurt 65:467
Sasari – Zelena Gora 74:70
Šarloa – Bešiktaš 75:92


 
 
The post FIBA LŠ: Aris bolji od Domžala, Monako preslišao Frankfurt appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.