FIBA LIGA ŠAMPIONA: Štimac kao Jokić, novi dabl-dabl (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Štimac kao Jokić, novi dabl-dabl (VIDEO)

U grupi u kojoj je i Partizan, Bešiktaš je tek nakon produžetka porazio Solnok.
Nakon uvodonog egala, istanbulski crno-beli su došli do prednosti u drugoj deonici nakon odlične igre i serije poena. Ipak, prvi kvartal drugog poluvremenea je u potpunosti pripao Solnoku koji je trojkama stigao gostujuć tabor.
Mađari su imali pobedu u džepu, ali je Stroberi na 29 sekundi do kraja pogodio trojku za 80:80 što je bio i rezultat regularnog dela. U produžetku se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Bešiktaš bolje snašao, te je upisao 11. pobedu u takmičenju.
Jedan od najboljih je bio Vladimir Štimac sa 19 poena i 14 skokova za 35 minuta na parketu, Tompson je ubacio 21, a Stroberi je imao 18. Na drugoj strani, 20 poena je imao Andrić, dok je Vojvoda ubacio 19.
(Izvor: YouTube/Basketball Champions League)
REZULTATI, 13. KOLA:
Grupa E:
Utorak:
Solnok – Bešiktaš 91:96
20.00 Ludvigzburg – Sasari
Sreda:
18.30 Zjelona Gora – Šarlroa
20.00 Partizan – AEK



The post FIBA LIGA ŠAMPIONA: Štimac kao Jokić, novi dabl-dabl (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajna vest za Partizan iz Ludvigsburga! Meč sa AEK-om sada ima još veću draž!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2017

Večeras su odigrane dve utakmice 13. kola u Partizanovoj Grupi E, FIBA Lige šampiona. Rasplet veoma povoljan po crno-bele...Prvi su snage odmerile ekipe Solnoka i vodećeg Bešiktaša. ''Fenjeraš' je pružio odličan otpor velikom favoritu, uspeo je da izbori i produžetak, ali ne i više od toga...Na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.