Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Srbi iz Ostendea ‘presudili’ Megi (VIDEO)

Ekipa Mega Leksa je poražena u 13. kolu Lige šampiona od Ostendea – 82:74.
Igrači Dejana Milojevića su se bolje snašli na otvaranju, imali više od igre, ali to nisu uspeli da “unovče” u većoj meri. Već do poluvremena je domaći upalio motore i sustigao srpski tim, te je na pauzi bilo plus jedan za Ostende.
Do kraja meča Mega nije uspela da pronađe pravi ritam. Mada to već postaje fraza, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igrači Ostendea nisu bili toliko dobri koliko su puleni Dejana Milojevića igrali loše. Onda kada je trebalo da najviše zapne, srpski tim je poklekao, i u završnih 10 minuta postigao svega 14 poena.
Srbi u timu belgijske ekipe su briljirali, najbolji je bio Raško Katić sa 25 poena i osam skokova, Marko Kešelj je imao dabl-dabl, 11 skokova i 10 poena, dok je Dušan Đorđević postigao 15 poena. Sem njih, niko u Ostendeu nije bio dvocifren.
Što se Mege tiče, Jaramaz je postigao 15 poena, Jovan Novak je ubacio 14, a Rade Zagorac 13.
(Izvor: YouTube/Basketball Champions League)
The post FIBA LIGA ŠAMPIONA: Srbi iz Ostendea ‘presudili’ Megi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.