Evo kako su Tobdžije slavile na Vembliju (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako su "Tobdžije" slavile na "Vembliju" (video)

Arsenal se domogao trofeja, uprkos slabim partijama ove sezone.

Četa Arsenal Vengera nije bila sasvim svoja ove sezone. U Premijer ligi su gubili neke neočekivane duele, to je dovelo do toga da na kraju ostanu bez Lige šampiona.

Što se tiče same LŠ, tu su izblamirani od strane minhenskog Bajerna, dok se ni u Liga Kupu nisu proslavili, gde su u 1/4 finalu ispali od Sautemptona.

Ipak, u FA Kupu su standardno bili dobri, te su se domogli i same zavšnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takmičenja.

Kako ih je tamo čekao Čelsi, malo ko je verovao da mogu do trofeja.

Venger je dobio ultimatum, morao je da dobije ovu utakmicu da bi ostao na klupi tima i naredne sezone, a u tome je i uspeo.

Arsenal je slavio sa 2:1, moglo je da bude i ubedljivije, Čelsi je bio neprepoznatljivo loš, te su to "Guneri" iskoristili.

Izveštaj možete pronaći OVDE.

Nakon toga usledila je dodela trofeja, a evo kako je to izgledalo.

Arsenal are The FA Cup Champions 🏆👏#COYG #afc pic.twitter.com/qDQvo3a4IE

— World Football (@FootyMotion2) 27. мај 2017.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.