Evo kako je Aleksis Sančez šokirao Bajern!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Aleksis Sančez šokirao Bajern!

Čileanac je na izlaznim vratima "Emirejtsa".

Arsenal je u sezoni za nama uspeo da osvoji samo FA Kup, ali su pored tog trofeja razočarali u Premijer ligi, kako su sezonu završili na petom mestu te će naredne sezone igrati Ligu Evrope, umesto Lige šampiona, na koju su navikli svoje navijače.

Ono što još više brine navijače je činjenica da bi klub mogao da napusti najbolji igrač, Aleksis >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sančez.

Reprezentativac Čilea ima još svega godinu dana ugovora, a zainteresovane strane su već krenule po njegov potpis.

Čini se da su se kao glavni kandidati izdvojili Mančester siti i Bajern, ali je jasno da bi ga Arsenal radije prodao Bundesligašu.

Ipak, Aleksis im pravi problem, kako želi da ostane u Premijer ligi i pridruži se četi Pepa Gvardiole. On nema ništa protiv igranja u Bundesligi, ali preferira engleski šampionat, pa je nemačkom gigantu tražio ogromnu platu.

Iako se šuškalo da je Bajern spreman da mu ponudi 25 miliona evra godišnje, izgleda da je toliko novca od "Bavaraca" zahtevao sam fudbaler, a uprava tima sa "Alijanc Arene" nema nameru da prekrši svoje striktno pravilo o platama zbog Čileanca.

Aleksis je dakle zahtevao 480 hiljada evra nedeljno, Bajern mu to neće ponuditi.

Arsenal će definitivno nastaviti da pregovara sa Čileancem, a moglo bi da se desi da u slučaju da ne produži ugovor sa klubom ovog leta, ostane do isteka saradanje na "Emirejtsu", kako bi se odložio njegov prelazak u redove direktnog rivala u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Saša Ilić rekorder Lige šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2017

Uoči početka nove sezone, tačnije kvalifikacija za evropska takmičenja na sajtu UEFA bavili su se laureatima Lige šampiona i Lige Evrope...Jedan od rekordera je i kapiten Partizana Saša Ilić, koji je igrač sa najviše nastupa (51) u kvalifikacijama za Ligu šampiona među aktivnim fudbalerima,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.