Eto van terena i u četvrtfinalu LŠ

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eto van terena i u četvrtfinalu LŠ

Fudbaler Čelsija Semjuel Eto najverovatnije neće igrati u četvrtfinalu Lige šampiona koju njegova ekipa igra sa Pari Sen Žermenom naredne nedelje, rekao je trener londonske ekipe Žoze Murinjo.

Samjuel Eto  

Kamerunac je povredio koleno prošlog vikenda na utakmici koju je Čelzi igrao sa Arsenalom, zbog koje neće nastupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ni na meču u engleskoj Premijer ligi koji "plavci" sutra igraju protiv Kristal Palasa.

 

Prva utakmica četvrtfinala Lige šampiona između Čelsija i PSŽ-a igraće se drugog aprila u Parizu sa početkom u 20:40.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Telefut: Zidan najbolji u istoriji francuske lige

Izvor: Press, 30.Mar.2014, 15:17

Zanimljivo je da je Zidan pretekao nekadašnjeg francuskog reprezentativca Mišela Platinija, koji je u anketi zauzeo drugo mesto, dok je fudbaler Pari Sen Žermena Šveđanin Zlatan Ibrahimović tek četvrti.. Zidan je u francuskoj elitnoj ligi igrao samo osam godina i za to vreme nije osvojio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.