Englezi misle da imaju najjaču ligu

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 15:27

"Englezi misle da imaju najjaču ligu"

Trener Reala Karlo Anćeloti rekao je na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Kadiza, da njegov tim još nije osigurao plasman u polufinale Lige šampiona

"Ništa nije sigurno, pa tako ni Realovo ili Sitijevo mesto u polufinalu. Imamo prednost, ali ovo je Liga šampiona i moramo da igramo još 90 minuta. Engleski fudbal je vrlo konkurentan i na vrlo visokom nivou. Ne iznenađuje me što je Mančester Siti favorit. Istina ali realnost je malo drugačija, bar u Evropi. Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine je španski tim eliminisao dva engleska tima. Englezi misle da imaju najjaču ligu, ali postoje i druga prvenstva u Evropi, poput Španije i Italije koja su i dalje konkurentna da se takmiče iako imaju manje novca“, istakao je Anćeloti.

Potom se italijanski trener spomenuo i kritike koju mu jasvnost upuće poslednjih dana.

"Slušam kritike, to je normalna stvar. Živimo u svetu gde morate da slušate ljude, vaš klub, vaše igrače. Postoji razumljiva kritika i ona bez pokrića. Ona razmuljiva vam pomaže da napredujete. Finalno ocenjivanje biće na kraju sezone. Sezona ima potencijal da bude uspešna ali i da ode na drugu stranu“, zaključio je Anćeloti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.