Ekskluzivno na MONDU: A ovako je Mura okrenuo Ajaks!

Izvor: Mondo, 09.Maj.2019, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno na MONDU: A ovako je Mura okrenuo Ajaks!

Neverovatne utakmice gledali smo u polufinalima Lige šampiona, ne zna se koja je bila luđa od koje... Uživajte u golovima iz Amsterdama i meču koji je rešen u 96. minutu!

U utorak smo videli kako Liverpul "okreće" Barselonu i odlazi u finale Lige šampiona, da bi ove srede slično ponovio Totenhem protiv Ajaksa i rezervisao borbu za trofej!

"Pevci" su u Amsterdamu takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bili suočeni sa tri gola zaostatka, jedan iz prvog meča i dva iz prvog poluvremena na "Johan Krojf" areni koje su postigli Mathejs de Liht i Hakim Ziješ, ali ni to nije uplašilo goste u nastavku meča...

Lukas Mura je postigao het-trik i u 96. minutu "bukirao" prvo finale Lige šampiona za Totenhem, za najveće suze u karijeri Maurisija Poketina, od sreće!

Kao i uvek, MONDO i TV Arena sport vam donose "hajlajtse" utakmica Lige šampiona.

Uživajte!

AJAKS - TOTENHEM 2:3 (2:0), UKUPNO 3:4!

/De Liht 5, Ziješ 35 - Mura 54, 59, 90+6/

Izvor: MONDO/Arena Sport

LIVERPUL - BARSELONA 4:0 (1:0), UKUPNO 4:3!

/Origi 7, 79, Vajnaldum 54, 56/

Izvor: MONDO/Arena Sport

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.