ERAKOVIĆ DEFINITIVNO NIJE VIŠE ČLAN ZVEZDE: Ipak, ostaje šansa da u Ligi šampiona nastupa za šampiona Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 21:51

ERAKOVIĆ DEFINITIVNO NIJE VIŠE ČLAN ZVEZDE: Ipak, ostaje šansa da u Ligi šampiona nastupa za šampiona Srbije

Crveno-beli će dobiti sedam miliona evra.

Strahinja Eraković, defanzivac Crvene zvezde, u četvrtak će zvanično postati novi fudbaler šampiona Rusije - Zenita.

Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, Crvena zvezda će od Zenita dobiti 7 miliona evra, uz deset odsto od sledeće prodaje. Dok će Eraković za četiri godine, na koliko će potpisati ugovor, zaraditi oko 6 miliona evra.

Još nije definisano da li će mladi štoper ostati na Marakani još šest >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci, što Zvezda pokušava da dobije u završnoj rundi pregovora.

Za tim iz Sankt Petersburga je poslednjih godina igralo dosta srpskih igrača - Branislav Ivanović, Mateja Kežman, Aleksandar Luković, Danko Lazović, kao i Strahinjin doskarašnji saigrač Milan Rodić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.